Hvad er DubLi Network?

DubLi Network er grundlagt i 2003, og er et globalt marketing firma, som tilbyder folk fra alle samfundslag, en mulighed for at skabe en karriere, eller en ekstra indkomst ved at generere indtægter fra de millioner af produkter og services som folk køber på nettet hver eneste dag. Vores strategi fokuserer på at honorere folk for deres marketing indsatser, via et henvisnings baseret indtægts program. Indtil videre er resultatet, at DubLi Network er blevet det største e-handelsfirma i verden, som sælger direkte til forbrugere.

DubLi Network skaber store muligheder for iværksættere, de kan bygge globale distributør organisationer, som har fokus på at sælge et udvalg af medlemskaber til DubLi, som er verdens ultimative destination for rejser, shopping og entertainment. Mund til mund reklame, som er den mest effektive form for direkte salg og skaber grundlaget for at generere trafik og transaktioner på DubLi.com, dette gøres via medlemskaber og salg af produkter. Den indtjening der genereres fra medlemmers online transaktioner giver samarbejdspartnere chancen for at opbygge en givende karriere eller en stærk sekundær indkomst.

DubLi Network tilbyder fleksibilitet lige såvel som skalerbarhed: sådan forstået, at hver Ambassadør styrer deres egen tid og arbejder så mange timer, som de vurderer, er nødvendigt for at opnå deres egne finansielle forretningsmål. Ambassadører tjener faktisk penge ved at dele fordelene ved DubLi´s rejser, shopping og entertainment, samt udveksle erfaringer og oplevelser med de mennesker, de interagerer med til dagligt.

Denne model er den ideelle model for iværksættere, erhvervsfolk, selvstændige, marketingfolk, investorer eller i det hele taget alle, der har et ønske om at skabe deres egen online forretning med mærkevarer og serviceydelser. DubLi Network gør det muligt for dig, at nyde alle de fordele der er ved at drive sin egen uafhængige forretning, men undgå de risici der normalvis er forbundet med at drive egen forretning. Der er ingen omkostninger eller besvær med at skulle købe og vedligeholde inventar. DubLi Network giver dig mulighed for at have din egen forretning, men du er ikke alene.

Send mail eller SMS 
David Tschernia
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.