Vi tror på, at en lille magnetreklame kan gøre en stor forskel. Læs de forskellige cases og kundeudsagn på siden her og få idéer til, hvordan du kan brande din virksomhed billigt og effektivt.

"Reaktionen har været større, end vi havde regnet med. Vi gør i forvejen meget for at skille os ud mht. grafisk design og hele den måde, vi løser opgaver på, men magnetkortene har styrket os i vores synlighed."

Michael Altschul
Fotograf, Visuel-Medie
- -

"Når jeg leverer mad til private, spørger jeg, om det er ok, at jeg sætter mit visitkort på deres køleskab. De synes, det ser smart ud, og beder efterfølgende om ekstra magnetvisitkort til naboer, familie og bekendte! Hvad koster løsningen som opslag på min bil?"

Maibritt Mollerup
Direktør, Nimbs Diner
- -

"Som fotograf og idémager har det været rigtig godt at vælge magnetvisitkort, da folk har vist stor interesse for mine billeder. Efter en udstilling har de kunnet tage et billede med hjem og dagligt kigge på det, når de åbner køleskabet."

Carina Heckscher
Direktør, iCheck.dk
- -

"Magnetreklamer.dk viste sig at være en af de billigste spillere på magnetmarkedet, og vi har været meget tilfredse med resultatet."

Morten Mathiesen
Leder, Kulturhuset Galaksen

 

Se på dette link  fra Amino :  http://www.amino.dk/forums/t/90453.aspx